give up

Runoilija Lauurraa

Uskalla en nukahtaa
Ääni päässäni huutaa liian kovaa

Pelko pakottaa olemaan hereillä


Olen menettänyt kaiken

Pahinta on etten taida enää ees yrittää jaksaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot