Vaari

Runoilija Lauurraa

Ei ole päivää ei ole iltaa
Etten muistelisi sinua
Nostan katseeni tähtiin ja kasvosi nään
Tuulen puhaltaessa korvaani kuulen kuiskauksesi
Kolme vuotta sitten lähdit jättäen suuren ikävän
Nyt alkaa suru jo hellittää
Muttei kukaan voi täyttää paikkaasi sydämessäni
Vaikket enää luonani olekkaan
Yritän joka päivä tehdä sinut ylpeäksi
Koska uskon että tuolla jossain vielä katselet hymyillen
Ja ohjaat askeleitani parempaan
Etkä sydämestäni katoa koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot