13

Runoilija Lauurraa

Sulje silmäsi kuvittele itsesi vuorenhuipulle
Onko olemassa pelottavampaa tunnetta kun antaa mennä vaan ?
Antaa itsesi jonkun muun käsiin ja luottaa siihen ettei hän sinua pudota
Avaa silmäsi ja näe kuinka taivas ja pilvet maalaavat maailmaa
onko olemassa oloa turvallisempaa kun vahva syli mihin nukahtaa?
Laittaa silmät kiinni ja tuntea kuinka kaksi toisiinsa kiinni sulaa
Laita kätesi sydämellesi
Onko sen rytmi kiivasta ja pelottavaa?
ja sen lyönnin kivut päätä huumaavaa ettet halua enää sitä kipua lopettaa
Suutele häntä ja sulje silmäsi uudestaan
Voit nähdä taivaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot