Masentunut rakkaus

Runoilija Haavemaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haavemaailma on muuttunut ja kadonnut ja niin myös minä tästä paikasta kirjoittelemasta runoja.
 

Hän sai minut hengittämään
vähemmän kivuliaasti

ja keuhkoistani
poistui kaikki se musta kitkerä savu
joka kerran sai minut haukkomaan henkeäni.

Ja vaikka hän ei ole vielä ehjä
eikä valmis

en ole minäkään.

Eikä meidän olekaan tarkoitus toisiamme pelastaa
vaan

rakastaa toisiamme
ymmärtää ja
huolehtia

ja kulkea käsi kädessä

kumpikin ajatellen

että näin on hyvä
näin tuntuu turvalliselta

ja että yllättäen

minä en haluakaan enää kuolla.

Selite: 
liirum laarum
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa, herkkää koskettaa kovasti, koska samoissa tunnelmissa tapasin poikieni nyt jo kuolleen isän, molemmat oltiin siellä teho-osastolla, hieno runo, siksi että tämä tuntui niin tutulta, todella, ei pelastajana vaan rakkaudella toisesta huolehtien, kiitos tästä, kyynelsilmin luen..

 

Käyttäjän kaikki runot