Ihan vaan lähellä

Runoilija Haavemaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haavemaailma on muuttunut ja kadonnut ja niin myös minä tästä paikasta kirjoittelemasta runoja.
 

Minä toivoin hiljaa,
ihan kuiskaten,
äänettömästi,
huulet liikkumatta,
että saisin halata sinua
ja pitää sinua lähellä
ei muuta.
Ei muuta,
ei edes rakkautta,
vaan läheisyyttä.
Vaikka ei se auta mitään
vaikka saisinkin
sillä,
ethän sinä minua rakasta,
vaikka sanotkin,
et rakasta.
Et oikeasti.
Se on vain leikkiä
jonka minä otan välillä
liian tosissani
vaikka tiedän ettei se ole totta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot