Neiti kuolevainen

Runoilija Haavemaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haavemaailma on muuttunut ja kadonnut ja niin myös minä tästä paikasta kirjoittelemasta runoja.
 

Sinusta en uskoisi,
että olet ihminen,
etkä enkeli
kun sinä aina olet tukenani
ja turvanani.
Sinusta ei uskoisi koskaan,
että sinussa on liikaa vikaa,
koska olet liian rakastettava.
Vähän hävettääkin olla tällainen,
kun sinä olet 100 kertaa ihanampi,
neiti kuolevainen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot