Karu totuus

Runoilija Haavemaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haavemaailma on muuttunut ja kadonnut ja niin myös minä tästä paikasta kirjoittelemasta runoja.
 

Katsoit silmiin ja hurmasit,
tulit luokse ja suutelit.
Hellit käsilläsi,
rakastit huulillasi
veit taivaaseen asti
ja korkeammallekin,
kunnes sitten iski karu totuus.
Onneksi sinä kuulut karuun totuuteen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot