Vapaa

Runoilija elämäntapa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2020 19:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minulla on tummathiukset ja kirjoittaminen on minulle elämäntapa. Runoni kertovat usein omasta elämästäni, mutta on siellä täysin mielikuvituksellisiakin juttuja. Toivon, että arvostelette runojani mielellänne ja TODENMUKAISESTI
 

Ensilumi
Valkeita hiutaleita
Katulampun valossa
Kuin paeten molemmanpuolin leijaillen

Nukkuvassa talossa
Tyttö istuu
Ääntä jossain, kaukana

Valkea tuulen neito
Vapaa juoksemaan,
laulamaan, tanssimaan
Vapaa rakkauden kahleista

Kaikki on niin kaunista
Puut, syksyn väreissä
Lumi kuin sokerina päällä

Sinisissä silmissä kyyneleitä
Vapaa unohtamatta kauneutta
Vapaa kuin ensilumi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot