Minä nyt kuitenkin sanon

Runoilija Norppa84

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 3.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä nyt kuitenkin sanon,
että vaikea ajatella ketään,
että olisi parempi.
Tai edes yhtä hyvä.
Vaikka tiedänkin,
että kaikki hajoaa tappeluun,
että parku paljosta nauramisesta,
että ei olisi kuitenkaan välittänyt,
että parempi yksin kuin hänen seurassa.
Niin sanonpa nyt kuitenkin,
että vaikea ajatella,
että olisi parempi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot