mitä tapahtui?

Runoilija kutsumus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2010
Viimeksi paikalla: 4.12.2017 15:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Emme ole täällä kuin hetken, miksi siis tuhlata hyvää aikaa.
 

etsin sinua joka paikasta
vaikken tiennyt haluanko edes löytää sinua

kiersin kaikki paikat
missä olimme viettäneet yhdessä aikaa

olin hukassa
olen vieläkin

olen hämilläni
mitä edes tapahtui?

sanoit vaan kylmästi hyvästi
ja lähdit
et halunnut edes halata

en voi sanoin edes kuvata,
kuinka pahalta se tuntui.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Epatietoisuus raastaa.
Koskettavan surullista.

 

Käyttäjän kaikki runot