halaa minua

Runoilija kutsumus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2010
Viimeksi paikalla: 4.12.2017 15:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Emme ole täällä kuin hetken, miksi siis tuhlata hyvää aikaa.
 

kyyneleet
ne vain tulevat
en voi ajatella muuta kuin sinua

haluaisin että halaat minua
mutta olet jossain kaukana
pois luotani

tiedän
ettet ikinä enää tule takaisin
mutta toivon sitä salaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot