yhteinen elämä

Runoilija kutsumus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2010
Viimeksi paikalla: 4.12.2017 15:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Emme ole täällä kuin hetken, miksi siis tuhlata hyvää aikaa.
 

olenko onnellinen
en tiedä osaanko sanoa
mitä on onneellisuus
tuttu ja turvallinen vai
uusi ja erilainen

nyt on aika tehdä päätös
miettiä suhteen merkitystä
rakkautta
ja riittääkö rakkaus pitämäänm suhteen yllä
jos arki tuntuu ainaiselta kompromissilta
yksipuoliselta antamiselta

hetken vain erossa ja haluan takaisin kotiin
lämpimään kainaloon
hellään huolenpitoon

olisitko sellainen,
niinkuin silloin joskus?
antaisitko minulle huomiota ja hellyyttä
kyselisitkö vielä mielipiteitä?

tunnetko minut sisältä ja ulkoa?
osaatko sanoa mitä mieltä minä olisin asioista, vaikken sanoisi sanaakaan?

mitä minä haluan
haluan

rakkautta
hellyyttä
huolenpitoa
keskustelemista
silittämistä
hieromista
yhdessäoloa
rentoutumista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot