nenohrepanuurtis

Runoilija Showme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2006
Viimeksi paikalla: 24.9.2016 22:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.3.1992

Voimakas maailma, sokaisevat varjot, liike välttelynä.
 

Heti sulattuaan,

järvi alkoi raivota

ja unohdin kesän.

Luulin näkeväni pelloilla kurjen,

se oli houre

ja tämä on peilipeli,

jonka voitan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mystinen ja mielenkiintoinen ja kaks viimestä säettä niin päättäväisiä

Nerokas otsikko, meni vähän aikaa ennenkuin tajusin sen ja muutenkin koko runo kokonaisuutena toimii. :)

Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot