Odotahan

Runoilija Showme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2006
Viimeksi paikalla: 24.9.2016 22:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.3.1992

Voimakas maailma, sokaisevat varjot, liike välttelynä.
 

Ensin syön satsuman
talvi teki tuulenpesän hiuksiin

värinsä menettäneet, kääntyneet oksat

heleä nauruni, sekä

kaukaiset kädet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin tämä luo ihanan olotilan ja vapautuneen mielen.

Tuulenpesä ...hiuksissa kampaus arvaamaton mutta valmis.

Sinulta suosikkeihin.

Jokainen säe kuin fragmentti jostain, eivätkä ne tavoita ensilukemalla toisiaan. Se kai on tarkoituskin, jättää paljon ilmaa väliin, ajatuksia leijumaan... kuitenkin runon tärkeä sana on "sekä". Se merkitsee, että kaikki liittyvät (jollain salaperäisellä tavalla) yhteen. Tämä runo jos mikä antaa liikkumisvapautta ja tulkinnalle väljyyttä.

Eteerinen fiilis tässä, tykkäilen kovasti.
 

Käyttäjän kaikki runot