Säilyke

Runoilija Showme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2006
Viimeksi paikalla: 24.9.2016 22:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.3.1992

Voimakas maailma, sokaisevat varjot, liike välttelynä.
 

Hämärää vasten massiivinen hahmoni

on kuin tähti joka sammuessaan painuu kasaan

siitä jätteeksi jäävä havina
muuttuu kevyissä lauseissasi

suloiseksi pölyksi
hitaasti kuiviin vuotavaksi
unohtuneeksi harhaksi

Haaveilen
mutten tunnista mistä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot