Nimetön

Runoilija someonewhodoesntbelonghere

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toinen kerta
peittoaa
ensimmäisen
Ja kolmas kerta
vetää vertoja
toiselle
Aina siis vain
parannat
tuloksiasi?

Ja mikä ikinä onkaan
syy siihen,
oletko ajatellut
jaksavasi
toistaa sitä,
aina joka kerta
uuvuttavammin?

Sinä siis panostat
jokainen
kerta isommilla
panoksilla,
annat enemmän
kuin mitä
saat takaisin.
Ylittyykö
koskaan raja,
jos sellaista
olet ikinä
edes kerennyt
piirtämään?

Milloin tajuat
olevasi kuivilla,
se mitä sinulla
on vielä annettavaa
katoaa,
kun sen pintaa
hiotaan
liian kauan.

Voisin viisain neuvoin
erottua omasta
tyhmyydestäni
sen kaiken
paskan joukosta
karjaista ilmaan
totuuden.
Tämä on uhkapeliä,
nämä sanat
nämä teot
ja tämä elämä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elettävä on tätä elämätä, vaikka se mokoma olis läpeensä mätä.

Vetää sanattomaksi. Loistava.

 

Käyttäjän kaikki runot