Mene, mene nyt vain

Runoilija someonewhodoesntbelonghere

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lennä,
lennä lintu
vapaaksi
Lennä
korkealle
muiden
kaltaistesi
luokse

Minä
vapautan
sinut
tästä
häkistä
Mene, mene
nyt vain

Liidä taivaan
halki
äläkä
koskaan
enään katso
takaisin
Älä palaa
tänne,
silloin täällä
on jäljellä
vain tuo häkki

Ei ole ketään
täällä
sinua ruokkimassa
Joten
mene, mene
nyt vain
Älä minusta
huolehdi
minä pärjään
kyllä

En odota
sinun jäävän
En odota
sinun palaavan
Ainoa asia
mitä odotan
on aika
joka parantaa
nuo
sydäntä särkevät
haavat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot