Aamu

Runoilija Phalenetytta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En osaa kirjoittaa, en kai tehdä mitään muutakaan, mutta koittakaa kestää. Tunteet on pakko saada joskus sanoiksi.
 

Sumuinen maaseutu
peltoa ja metsää ympärillä

Hevosen kanssa kävely
ohjat pitkinä
vauhdikkaan laukan jälkeen

Countryä soimassa
Kaksi merikotkaa lentämässä
Orava oksalla ihmettelemässä

Voiko aamu paremmin alkaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva kuva, mukava runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot