Nimetön

Runoilija lousy protozoan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

NEVER NEVER NEVER MIND
 

Savun ympäröimät viinilasit
pitävät sinua pilkkanaan
vesi on höyryävää kun taustalla
soitetaan Floydin kymmenminuuttista

Kasvoton hätä
haukkoo henkeä surun läpi

mitä on itkeä kipua ja
piilottaa runoja lakanoiden väliin
mitä on itkeä

Minä en vieläkään ole
kuin ne tytöt joita ihailen
rakastan kirjani hiirenkorville
enkä ikinä opi
minä en vieläkään ole
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana. Samastun tähän, todella.

P.S I <3 Pink Floyd, too.

Ihana. Samastun tähän, todella.

P.S I <3 Pink Floyd, too.

 

Käyttäjän kaikki runot