Nimetön

Runoilija lousy protozoan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

NEVER NEVER NEVER MIND
 
Sukellan sivistyneen näkökulman läpi ja huomaan
etten enää rakasta riskejä
Eläminen on vitun kallista eikä mitään
saa 
ilmaiseksi

   Sanat humisevat korvissa keskittyessäni laskemaan,
   merkityksetön solina muuttuu virraksi jota ei voi 
   uida vastaan

Läheisyys sattuu useammalla tasolla
kuin mitä ilmakehässä on kerroksia
kun kaipuu ei kohtaa ja
se oikea syli on jossain megaparsekin päässä

Täytyy päästä pois 
siitäkin huolimatta että
   kotiin on vaikea mennä jos se
   ei tarkoita mitään

Vastuu on käyttäjällä
mutta en minäkään syytön ole
Väärä määränpää ja välinpitämättömyys,
siitä tietää että väliasema olisi ollut
se ainoa oikea ratkaisu

turvassa sen lämmössä joka
välittää silloinkin kun itse en
Selite: 
<PRE> I’ll find no solace In your poor apology In your regret that sounds absurd And keep singing </PRE>
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen hieno runo, mikä ei aukea helposti. Mieleen tulee paluu totuttuun seikkailujen jälkeen.

 

Käyttäjän kaikki runot