Nimetön

Runoilija sieppari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen aave makuuhuoneessasi
kertoessasi naisista New Yorkissa
"sellasta se on, u know"
ja tunnustelen puheesi polveilua,
en saa kiinni suupieltesi pilailusta.
Koske minuun niin monta kertaa kuin osaat,
kun kello huutaa minua lähtemään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkään ^^

 

Käyttäjän kaikki runot