Dystopia

Runoilija sieppari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei me välitetä jos sua surettaa,
eikä sun ahdistus liikuta meitä.
Me annetaan sun eksyä
periksiantamattomien tilastojen teräksenlujiin prosentteihin,
jotka me esitetään niin kuin tykätään.
Niillä me sanotaan, että sulla on hyvä olla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

'Niillä me sanotaan, että sulla on hyvä olla.'

Ihana. Aivan upea. Suosikkeihin ehdottomasti. Ja tämä on juuri kuin minun tämänhetkiseen tunnetilaani tehty. Iski ja lujaa.

Niin ja oikein hyvää synttäriä! :>

 

Käyttäjän kaikki runot