Nimetön

Runoilija sieppari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Keskustelut sotkeutuvat peräkkäisiksi sanoiksi, jotka sanotaan eri äänillä, eikä tarkoiteta mitä puhutaan. Sanat jatkuvat jonoina kauemmas, kunnes loppuvat kesken, enkä osaisi enää liimata niitä oikeisiin kohtiin tarkoittamaan maailmaa. Taustalla puheidemme sydämensykkeenä korkokenkien luja peruskomppi, joka hengästyttää pidemmät tauot sanojen väleihin. Keskelle äänten kaikumista seinistä ei pidä jäädä hengittämään sisäänsä sanoja, joita ilman elämä ei olisi sama.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän teho perustuu rakenteeseen, rytmiin; hengästyttävää. Aivan niinkuin tekstissä kuvataankin.
Mielestäni mainio.

 

Käyttäjän kaikki runot