Nimetön

Runoilija sieppari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Hei,
tunnistatko vielä
minun kyynärtaipeeni
johon olet puhaltanut?
Muistatko, miltä
tuntui nilkkani kaarros
tai kylkiluuni railo
hajamielisenä?

Hei, voisitko mennä
takaisin
hetkiksi?
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

'..nilkkani kaarros tai kylkiluuni railo
hajamielisena'
uskomattoman ihanan kipeästi sanottu.

 

Käyttäjän kaikki runot