Eksyksissä

Runoilija Love Replica

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 10.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Misere mei, Domine
 

Eksyksissä yksinäinen
yksinäinen, eksynyt
katsoi joen tuolle puolen
katsoi vaan ei löytänyt
löytänyt ei kivijalkaa
jolle onnen rakentaa
kuu loisti kelmeänä
rakkaus poissaolollaan

Eksyksissä yksinäinen
hiljainen ja väsynyt
katsoi paikan kuusen alta
katsoi paikan väsynyt
toi yö musta mukanaan
kylmän viereen nukkumaan
kukahan nyt kykenisi
lämmön hälle antamaan

Eksyksissä yksinäinen
vaeltaja ikuinen
ikävissään muiston kanssa
käsikkäin vain kävelee
hälle antoi, hältä otti
kerran valon taivaisen
nyt eksyneellä yksinäisel'
on vain tuska maallinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot