Odotus

Runoilija SydänTäynnäTyhjää

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.10.2006
Viimeksi paikalla: 21.7.2023 3:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ne tunteet kaukaiset eivät ikinä ilmesty,
vaikka kuinka toivon.

Vuodet vierivä ja elämäni päivät lyhenevät,
silti vain odotan.

Sinusta on tullut pelkkä muisto minulle,
mutta silti odotan sinua.

Odotan merkkiä että rakastat minua vieläkin.

Ja silti odotan.

Odotan sitä vaikka siinä menisikin koko elämäni.
Odotan, koska rakastan sinua niin valtavasti.
Odotan, koska jossain sisimmissäni tiedän että rakastat minua siellä jossakin.

Siksi mä odotan.
Siksi olen odottanut jo monta vuotta.
Ja siksi odotan vieläkin!

Selite: 
Niin se vaan on
Kategoria: 
 

Kommentit

niin vahvoja saksia ei ole löytynytkään
joka nämä siteet katkaisee
Vaikuttava :)

 

Käyttäjän kaikki runot