Nimetön

Runoilija SoulEater

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 1.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Seuraava päivä.
Ilmoitustaulu.
Väkeä tuli ja meni?
Minä odotin.
Olin piilottanut sanat takkini alle.
Ne rimpuilivat kuin ketunpoikaset.
Raapivat rintaani.
Pyrkivät ulos hengittämään.
Väkeä tuli ja meni.
Hiki valui pitkin otsaa.
Olin naputtelevinani tekstiviestiä.
Väkeä tuli ja meni.
Runo poltteli takin alla.
Sain säteilyvammoja.
Muutuin läpinäkyväksi.
Haavoittuvaksi.
Väki väheni.
Käytävä oli tyhjä.
Kiiruhdin tieheni huppu päässä,
yltäpäältä veressä.
Olin vapaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot