Jos vain, jos vain

Runoilija Fumetsu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 3.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aika yksinäinen tyttönen jolla on taipumusta kirjoittaa runoja ja piirtää erilaisia kuvia jotka on usein synkkiä, mutta onneksi on tyttöystävä, joka on mun tukena <3
 

Jos vain

Jos vain
Jo tikka huokaa
Hiukkasen helpommin kaarna murtuis puusta
Kun suden on nälkä ja yksin odottain
Se ulvoo kuuhun
Jos vain
Jos vain

Jos vain

Jos vain
Vastaa ei kuu
Siihen aurinko ja mennyt heijastuu
Rohkeasti susi
Käänny
Jaksa vain

Lennä pieni lintu
Taivaalle ainoain
Jos vain

Jos vain

Jo susi huokaa
Hiukkasen helpommin ikävä murtuis kuusta
Kun kaarnan sais
Jo tikka
Ja vihdoin odottain
Se laulaa yöhön
Jos vain

Jos vain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno =)

 

Käyttäjän kaikki runot