Sinua kohti

Runoilija Sakaro

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tieteilijä ja taiteilija, rakkauden amatööri, sanojen ystävä - kiertolainen. Kirjoitan varsinaisesti proosaa, esseitä ja musiikkia, joiden ohella aforismit ja runot pulpahtavat. Enimmäkseen käsittelen olemassaoloa, kulttuureja, ihmistä ja yhteiskuntaa, mutta etenkin runoissa olen koettanut tavoittaa jotain ohutta myös miehen ja naisen kohtaamisesta. Runot ovat kaikkiaan 12 vuoden ajalta. "Tuulet" on ensimmäiseni.
 

Paljonko lähemmäksi ylsin tähtiä
kiivettyäni vuorista korkeimman?

Paljonko tavoitin
Maan kätketyistä pohjukoista
sukellettuani meren syvimmät haudat?

Paljonko sain ymmärtääkseni totuudesta
kuljettuani ihmisen maan
pituuden ja leveyden,
kaukaisimmalla rannalla avattuani
hiekanjyvistä pienimmän?

Sinua kohti
otin vain yhden askeleen:
ratkaisevan
yli järjen Pohjoisnavan,
jossa neulan suunta kääntyy, yli
sydämeni Päiväntasaajan
ja kuinka päivät sen takana
kiertävät toiseen suuntaan.

Niin lähelle elämää, kun
asetumme laiturille kuivattelemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä runostasi syntyi kaipaus kesään,
lämpöön ja veden äärelle.
Ihanan romanttinen.

kauniisti kirjoitettu

 

Käyttäjän kaikki runot