Suuria tunteita

Runoilija prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen täällä,
sinä olet jossain.
Minä kaipaan sinua
niin kuin omaan elämääni.
Ilman sinua en näe elämääni.
Sinä olet sinä,enemmän kuin muut.
Olet elämäni tarkoitus,
elämäni hetket tärkeimmät.
Aina sinua ajattelen.
Aina olet kukkani.
Aina olet aurinkoni.
Ilman sinua en elä,
Ilman sinua en ole olemassa ollenkaan.
Kaikki kuolee ilman sinua,
Kaikki on niin turhaan.
Turhuus kaikessa kuolee pois,
koska sinä olet elämä,
sinä olet minä ja minä olen sinä.
Me olemme me,
Eikä kukaan vie hetkiämme pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo! Kertakaikkisen suloisia ajatuksia, todelliselta romantikolta! Ei tähän voi mitään lisätä, eikä tästä mitään poistaa. Niin kaunis runo, joka toi lohtua ja rakkautta! Kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot