Ihmemaa princessofmoon:lle :)

Runoilija prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oven aukaisen ja astun talven ihmemaahan.Ihastelen
lumoutuneena ympärilleni.
Kävelen lumihangessa
hartaasti tutkien.
Säpsähdän,kun kuulen tutun huudahduksen takaani.
Käännyn ja juoksen riemuissaani hänen syliinsä.
Kaadan hänet lumihankeen ja hymyilen vihjailevasti.
Sitten juoksen karkuun.Hän tarttuu syöttiin:
Lumisota voi alkaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

muuten kiva,
mutta yleensä välimerkin jälkeen tulee väli. se vain pisti silmään :D

 

Käyttäjän kaikki runot