Toive

Runoilija Kitara

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 6.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kylmän maailman horjuttama lapsi..
 

Tahtoisin lentää,
leijalla korkealla
taivaalla, kuin leija.
Tavoitella tähtiä
avaruudesta, kosketella
kuumaa hiekkaa auringossa.
Haveeni ovat, kuin ilmaa,
silti joka ikinen yö niitä
mietin mielessäni hiljaa.
Elämä ja kuolema ajavat
verenhimoista ja tiukkaa
kilpaa.
Joskus toivon kaiken olevan
pelkkää harhaa, kunnes
todellisuus palaa,
eikä yksikään ajatus itkevää
halaa.
Ehkä jokin kaunis päivä
kaikki haaveet muuttuvat
todeksi, vaikka tiedän
niiden täyttyvän heti
vedellä, punaiseksi joeksi.
Taittelin kirjeen kuoreen.
Henkäyksenä kylmän, sen
matkaan lähetin.
Tämä on todellisuutta, nyt
sen surullisena tajuan, mitä
menetin.

Selite: 
Tälläinen tällä kertaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.
Mutta ehkä on hyväkin, ettei kaikki haaveet toteudu, miten sitä muuten kävisi?
Ei ainakaan olisi haaveita, kun ne olisivat kaikki tosia..
Tämä on kaunis, kovin kaunis
ja laittaa ajattelemaan.
Pidän ^^

 

Käyttäjän kaikki runot