*Olemassaolon oikeutus*

Runoilija kasberget

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2006
Viimeksi paikalla: 20.4.2018 15:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

-Havaitsen hetken, joka elää meitä ympäröivässä voimassa-
 

Olen ollut täällä jo monta vuotta
- tuntenut kesän suloisen kosketuksen ja talven kirpeän syleilyn

Nähnyt kuinka syksy värjää lehdet
- haistanut ilmassa jotain uutta ja aavistanut muutoksen olevan lähellä

Katsellut kevään tuloa
- aina se on ollut yhtä ihmeellistä, puhdasta

Etenen yhtä matkaa ajan kanssa
- katselen, kuuntelen ja ihailen

Sisimmässäni olen kaikkien näiden vuosien aika etsinyt
vain oikeutusta olemassaololleni
- etsinyt paikkaa johon kuulun

Huokaisen ja hymyilen vienosti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, tämä on niin kaunis<3

 

Käyttäjän kaikki runot