Ystävyys

Runoilija innaha

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 30.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot auttaa purkamaan, tunteitaa, surua ja iloa, muiden tuottamaa pahaa oloa. Itse tykkään runoista ja teen niitä paljon :) piirrän myös paljon:) Musiikki tuo lohtua, kuuntelen niissäkin aina riimejä, se vähän niinkuin puhdistaa mielen :)
 

Ystävyys.
Mitä se on?

Se on luottamus,
tyhmyys,
hauskuus,
suru ja pettymys samassa paketissaan.

Itketty uni,
naurettu päivä.

Niinkuin aurinko se nousee aina uudelleen.

Luottamus ansaitaan,
sitä ei sanoilla voi lunastaa.

Luottamus on helppio menettää,
toista on helppo satuttaa,
vasten tahtoakin.

Ystävyys on iloa,
jakamista,
halaamista.

Pelko menettää toinen?
Joka voi olla jopa turha.

Se on kaikkea todellisen onnen ja surun väliltä.

Se on niin ihanaa.
Mutta se ei tule ilmaiseksi.

Selite: 
Ystävyyden ihana mutta rankka tie. Se tuli vaan, ei riimejä. Vaan pelkästään miten se tällä hetekellä kielelle myötäytyy.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot