kutittaa,polttaa,satuttaa

Runoilija innaha

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 30.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot auttaa purkamaan, tunteitaa, surua ja iloa, muiden tuottamaa pahaa oloa. Itse tykkään runoista ja teen niitä paljon :) piirrän myös paljon:) Musiikki tuo lohtua, kuuntelen niissäkin aina riimejä, se vähän niinkuin puhdistaa mielen :)
 

rakkaus kutittaa,
polttaa,
satuttaa.

Ensin se on niin ihanaa,
kutittaa mahanpohjaa.

Sitten se alkaa poltteleen,
jos et sitä käsittele varoen,
palaa näppis roihuten.

Sormen antaessas,
se vie koko käden,
lopun alussa,
se saattaa sattua.

Selite: 
Rakkaudessa voi käydä näin. mutta voi se toki olla ihanaakin
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot