ihailia

Runoilija innaha

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 30.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot auttaa purkamaan, tunteitaa, surua ja iloa, muiden tuottamaa pahaa oloa. Itse tykkään runoista ja teen niitä paljon :) piirrän myös paljon:) Musiikki tuo lohtua, kuuntelen niissäkin aina riimejä, se vähän niinkuin puhdistaa mielen :)
 

joku kirjoitti lappuseen,
matkataan yhes ikuisuuteen?

Katseellain etsin sitä oikeaa,
mutta ketään en vaan voinut katseellani saavuttaa.

olihan se ihanaa,
mut mua se jäi vaivaamaan.

Sit illalla,
luin taas lappua,
olin jo luopuu toivosta.

sit kuulin ulkoa,
jotain meulua,
menin katsomaan,
juoksin oikstaan,
sit näin pojan oudohkon,
söpön mutta rotevahkon,
se soitti mulle laulua;

"susta aina uneksin,
unessa sit tajusin,
nähä vaan,
sua mä tahon rakastaa!"

Itkin ilosta,
se oli niin kanista.

Menin tyypin vierelle,
sit me halattiin ja juteltiin,
illan päätteeks pussattiin ja treffit sovittiin.

nukkuun en pystynyt enään laisinkaan,
rakkauteen pääsin kai lankeemaan

Selite: 
rakkaus :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot