Mä tahdon sut

Runoilija Evette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2009
Viimeksi paikalla: 30.6.2022 19:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, soitan kitaraa, teen lauluja ja runoja.
 

Sillon kun kesä vaihtui syksyyn
ekana koulupäivänä sut huomasin
varastit mun katseen
ja myöhemmin ajatuksetkin

Nyt on kevät lopussa
ja mä tahdon sut
Pelkään et käy kuin sadussa
joka ei onnellisesti loppunut

Vaan hei hetkinen
ei ole sellaisia satuja
saduissa on vain onnellisia loppuja

mut tää onkin todellisuutta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen.

 

Käyttäjän kaikki runot