Anteeksi

Runoilija Evette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2009
Viimeksi paikalla: 30.6.2022 19:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, soitan kitaraa, teen lauluja ja runoja.
 

Järjettömän syyllinen olo nyt
Mä tein väärin, mut vahingossa
Saat olla muhun pettynyt
koska en pysynytkään koossa
ottanut vastuuta jonka lupasin
kenties luottamuksen kuoppasin
Mut parhaani tein ja oon pahoillani
kun muut sai kärsiä takiani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rehellinen ja aito runo.

 

Käyttäjän kaikki runot