Eka koulupäivä

Runoilija Evette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2009
Viimeksi paikalla: 30.6.2022 19:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, soitan kitaraa, teen lauluja ja runoja.
 

Odotin sateessa, sen jälkeen katoksessa
oikeiden aikuisten seassa
Monta oranssia lippistä
Vanhempia odottamassa
sua odotti vaan isosisko

Kysyit, etkö menekään iltapäiväkerhoon
Soitin puhelun ja sanoin, että ei tänään
mamma ja pappa tulee kylään

Me ajettiin kotiin koululta
kerroit kavereista ja tylsästä luokasta
kuinka piirsit Maijan ja Maunon

Tultiin pihaan, jäätiin autoon istumaan
ja mietittiin mistä sade johtuukaan
Kumpikaan ei halunnut mennä sisälle
missä olisi kolme kertaa harmaampaa
kuin pilvisenä päivänä sateessa

Kotona ei kukaan kysymässä koulupäivästä
Katsoit pitkään sohvalla nukkuvaa hahmoa
etkä sanonut mitään

Kysyin mitä läksyä
kerroit ensin mitä ja miten
sitten et muistanukkaan
mitä piti tehdä ja miten
Sanoin isän auttavan illalla
Luultavasti odotit jo isää kotiin

Kevari pihaan, menit katsomaan
isoveli tuli sua läksyissä auttamaan

Rakastan sua niin paljon
Ja koko sydämmestäni toivon
että sun elämä menis hyvin
lahjakas futari ja fiksu pikkupoika
Vaikka täällä riehuu sekopää noita
älä anna sen masentaa, sä saat mitä vaan
Täällä on yks olkapää
johon voit nojata koska vaan
Ja mieli joka miettii
miten pärjäät
Ja sydän joka hartammin toivoo
et vuodet onnella värjäät.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä fiilis tuli itselleni.

tämä on todella hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot