Lapsuudenkoti

Runoilija Evette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2009
Viimeksi paikalla: 30.6.2022 19:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, soitan kitaraa, teen lauluja ja runoja.
 

Olen miettinyt paljon
päivänkakkaralaulua
mun nuoria vanhempia
Mulla oli oikea koti
ja se oli lämmin turvapaikka

Jossain vaiheessa siitä paikasta
tuli täysi rauhattomuuden luola
Ja nykyään
se on jotain aivan hirveää

Nyt olen lentänyt pois
ja mun siivet kantoivat
Vaikka luulla vois
vuosien tikareiden

mun siivet niin vahingoittaneen
että enää lentäis en

Ja oikeastihan jokainen
on tavallaan siipirikkoinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja ajatuksiä herättävä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot