Ei-kenenkään-perhonen

Runoilija Evette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2009
Viimeksi paikalla: 30.6.2022 19:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, soitan kitaraa, teen lauluja ja runoja.
 

Luuletko
mun olevan perhonen
jonka voit naulata seinään
ja kuulla mitä ajattelen?

Jos luulet niin
luulet väärin

Sellaista päivää nää et
että mut kahleisiin vangitset
Pyristelen irti kuitenkin
en sopeudu toisten sääntöihin

Haaveilen onnesta, mutta silti
tahdon lentää vapaasti
selittämättä valita reittini

Olen vaikea ihminen
ja hei mä tiedän sen

mut mä en ole kenenkään perhonen.

Selite: 
Sitoutumiskammo...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot