Ajatuksen kulku

Runoilija Alaviivain

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä antaa antajille ja ottaa ottajilta.
 

Tyhjiö tyhjiön ajatuksissa täyttää.
Varjoni heijastaa valoa.
Varjossa, olen valossa.
Heijastumat takaisin heijastuvat.
Hidas ajatus vaikuttava, maailmasta maailmaan.
Aika taittuva.
Mieli ei.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot