Kun Konstantinopolissa sataa

Runoilija Duende

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Verrattavissa vähäunisen viikonlopun jälkeiseen maanantaiaamuun
 

Lupaudut keräämään kollaasin
väreistä silmieni edessä

Kutsut kanssasi pakanakinkereille
kuolevan kaupungin torille

Mutta kello nauraa vatsalleni
kaaduttuani sen päälle katuojassa

Päätän mennä nukkumaan
kun Konstantinopolissa alkaa sataa

Selite: 
niin se vaan on.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot