Venus Passing

Runoilija Dreamfinder

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielun sanallista maisemointia sekä englanniksi että suomeksi. Lisäinfoa kotisivuilta www.poeticdreaming.com
 

Your voice in outer heavens
Giving night its strange beauty
I listen with my heart
And breathe you with my being

I could turn away, but I won’t

You draw me ever deeper
My senses giving in
So simple yet poetic
God’s thoughts of Universe

Every once in a lifetime
A moment turns forever

****

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot