Kun Jouset Hiljaa Soi

Runoilija Dreamfinder

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielun sanallista maisemointia sekä englanniksi että suomeksi. Lisäinfoa kotisivuilta www.poeticdreaming.com
 

Vie kaipaus kaus pois kun jouset hiljaa soi
Kun joen uomat, metsät, niityt vihannoi
Ja hetken saan, vain unohtaa
Sen mikä tämän laulun yksin kirjoittaa

Kuin kesäyö kasteella maan
On mielein luotu vaeltamaan

Nuo päivät muistan kuin ois muistois eilinen
Kun silmiis katsoin syvään taivaan sinehen
Ja hetken saan, vain rakastaa
Ei huolta ihmisen nää hetket kantaa saa

Kuin talviyö kasvoille maan
Valon annoit, sen kanssasi jaan

On aika jättänyt myös meihin jälkensä
Ja nykyhetki kuin ois tehty menneistä
Kun niityt ei, ei vihannoi
Vaan jouset kaipaukseni tuuliin hiljaa soi

****

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot