Rakkaus

Runoilija Santana

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 10.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus! Se saa ihmisen tekemään mitä vaan. Juoksemaan seinän läpi tai rikkomaan kiven harmaan. Rakkauden vuoksi sanon sen, tämä on tunne jota haluun pitää yllä, peittää sinut syleilyllä. Sinä olet nainen jonka kanssa mä elämäni viettää voisin. Sinun kanssasi elää voisin. Ilman sinua olen pelkkä nolla, jolla olisi monia muistoja unohtumatonta..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot