Ei ihan normaali

Runoilija cyanchristine

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.
 

On aikaa mennyt jo kolme kuukautta, ja vieläkin mä puhelintani räplään.
Olit paikalla eilen, tänään ja huomenna, näiden tietojen mukaan.
Mutta silti mä en viestiä saa. Ja silti mä jaksan odottaa.
Ja silti. Ja silti. Ja silti. Ja silti. Ja silti. Ja silti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin tuttu tunne... Osu ja uppos!

 

Käyttäjän kaikki runot