laulu elämälle

Runoilija Odette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2006
Viimeksi paikalla: 18.10.2016 15:43

Asuinpaikka: Salo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan runojani! :)
 

jos jokin asia saa sinut iloiseksi - pidä siitä kiinni
ole oma itsesi äläkä anna periksi
äläkä anna anteeksi sitä mikä on sinun omaa luutasi

naura linnunlaululle, vesisateelle,
tanssi laulu elämälle
mikä ikinä tekeekään sinut onnelliseksi

kaunis kuva tai uusi ääni ihmisjoukossa,
sen oppiminen miten asiat toimii,
hymyn antaminen ystävälle, halaus rakkaimmalle,
kädenojennus tuntemattomalle

naura linnunlaululle, vesisateelle,
tanssi laulu elämälle
mikä ikinä tekeekään sinut onnelliseksi

kosketa sydäntä pienimmän, maalaa
sydämesi kankaalle,
mustalla, punaisella, valkoisella

älä aikaile, älä epäile
se hetki on tässä ja nyt
kun nuppu puhkeaa kukkaan,
otat ensiaskeleet
ja huomaat kuinka siipesi kantavat
yli surun, yli vuorten ja laaksojen
kohti itseäsi, sitä mikä ansaitsee,
parhaimman

naura itsellesi, hullunkurisuudelle
tanssi laulu elämälle
ole sitä mitä olet aina ollut
takana väärien muurien

naura pienelle lapselle, hymyile itsellesi
tanssi laulu elämälle
mikä ikinä tekeekään sinut onnelliseksi

anna sille arvoa
aseta kruunu päälaellesi
sano tähän minä kuulun
ja jatkat eteenpäin

tanssi laulu elämälle
se on sen arvoista
se on sen kaiken arvoista

ja tanssit kauneimmin kuin koskaan olet kuvitellut
lennät ulos portista

mikä ikinä tekeekään sinut onnelliseksi -
se on sen arvoista

jos jokin saa sinut iloiseksi - pidä siitä kiinni
ole oma itsesi äläkä anna periksi
äläkä anna anteeksi sitä mikä on sinun omaa luutasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kylläpäs on elämänmakuinen runo tämä.

 

Käyttäjän kaikki runot