Luuruoska

Runoilija Aniano

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olla nainen.. Siunaus vaiko kirous? ;)
 

Sormiesi haavat
sopivat hampaisiini.

Kuumaisemaa ihollani,
palettisi värit
vain
kovin
synkkiä.

Ruusuja rakkaimmalle-
niinkö sen piti?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

*puistatus* Karun kaunista.
Pisti ajattelemaan.
Upea runo!!

 

Käyttäjän kaikki runot