runo

Runoilija kulkia

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 27.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

katse kertoo enemmän kun tuhat sanaa.
 

Saatan koko päivän unelmoida sinusta,
koska sä teet onnellisen minusta.
Haluan päivittäin hymyillä sinulle,
vaikket sanoisikaan mitään minulle.
Sä vain hymyilet ja katsot minua,
samalla sun silmät kiiluu vihreinä,
ja mun sydän pomppii villinä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot